Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMTANKE

Du är 

är min

min dröm

dröm om

om kärleken

kärleken den

den underbara

underbara varma

varma fina

fina ömtåliga

ömtåliga som

som bör

bör bäras

bäras med

med omtanke

omtanke om

om varandra

 

 

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-23 18:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra förmedlat!
2013-07-29

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket speciellt skrivet...fint...
2013-07-24

  Angel of love
Väldigt bra!
2013-07-24

  Carina Bendix
Jättefint och annorlunda skrivet!
2013-07-23

  Gerda Johansson
åh det här tycker jag riktigt mycket om! upprepningarna gör budskapet så mycket starkare och hamnar rakt i mitt hjärta
2013-07-23

  M M Mannheim VIP
Intressanta diktformuleringar.
2013-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP