Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som inte finns

 

 

Är du min

finns du till

eller är du bara på låtsas.

 

Jag finns här där jag är

och ensam jag står.

Med mina fantasier

om henne.

 

Hon som finns

men som jag inte ser

bara i drömmen 

kommer hon fram.

 

Ingen fantasi

blir verklighet

och ingen dröm

blir sann.

 

Bara jag finns

så hon får förbli 

en chimär,

hon som 

bara är på låtsas.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-23 20:57



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Fint om en fantasi
2013-07-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP