Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu är den förbannade sommaren här en obeskrivlig plåga...enligt mig och Bengt Sändhs "Vals om sommaren"


nu är den här...

 

värmen tär

trivs inte alls

så skönt det var i vintras

när under promenaderna i parken

kinderna blev friskt röda och svala

på vintern ger kläderna skydd och värme

men på sommaren är värmen olidlig fast kläderna är av

värmen tär

trivs inte alls

 

(c) tk.

 

 




Fri vers av thyra
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-23 21:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Håller med till viss del..men våren och sommaren är mina årstider inte vintern!
2013-07-29

    ej medlem längre
På sätt och vis håller jag med dig.
2013-07-25

    ej medlem längre
Du fångar allas vårt misstycke här;)

Tänkvärd text om vår oförmåga att finnas i vår miljö-tycker jag!
2013-07-24
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra