Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÄR DU GÅR

 

med dina fötter

 

bör du ha

 

dina tankar

 

för det är svårt

 

att alltid längta

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-24 14:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i längtan!
2013-07-29

  Carina Bendix
Helt sant, men ibland kan det vara härligt att längta också, bara man är säker på att det man längtar efter kommer att inträffa förstås. ;) Jättebra skrivet!
2013-07-24

  aol
enkel rak sann dikt,
2013-07-24

    ej medlem längre
fint skrivet!
2013-07-24

    Vinterkungen
Så sant. Fantastiskt enkel och kraftig dikt.
2013-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP