Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ STRÄCKBÄNKEN

 

Att vara hållen

på sträckbänken

de är inte bra

Men så

känner jag mej

varje dag

 

Nu är jag

lång nog

ska inte göra

mera ofog

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-24 18:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2013-07-29

  Carina Bendix
Bra och finurligt skrivet, men inte kul om du känner dig så..:(
2013-07-24

  aol
ler, sträckbänk är inte så kul, du fick till det,
2013-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP