Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Riktig närvaro är viktig - ta inte för givet!


Kortfattat besked önskas

Se mig – på riktigt
Rör mig – bokstavligen
Kyss mig – långsamt

Bry dig – om mig

Få mig – att skratta
Ha mig – i dina armar
Ta mig – till älskog

Ägna dig – åt mig

Du är – mitt allt
Jag är – din
Vi är – tillsammans?

Svara mig – ärligt
Ja eller nej




Fri vers av Silverflowerpoet VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-24 20:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i känsla och framtoning..
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Silverflowerpoet
Silverflowerpoet VIP