Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärlekstext. Inget konstigare än så.


Kvicksand

För varje stavelse jag tog in från Romeo
Förstod jag allt mindre av kärleken.
Shakespeares ord, tunna som Bibelblad.
Och så lättantändligt.
Det skär som diamanter mot min handflata
Och det slår som hammarslag mot tinningen.
Av respekt för konsten
Knyter jag ett tunt band
För att du ska se
Att jag fortfarande finns kvar
När du kommer gående borta vid krönet.
Isen är tunn och vägen är lång
Men du, jag skulle vandra den för dig varje gång.
Så långt förstår jag
Och är med på banan.
Det kanske räcker i slutändan.




Fri vers (Fri form) av Robin V
Läst 588 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2013-07-24 20:47



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Haha, oj, GRYM ÄR DU!! skulle det ju stå.
2014-04-02

  Nolltillhundra
Blir kär i varenda en av dina texter. Känner mig otrogen här ^^ grym är du??
2014-04-02

    ej medlem längre
Nice gillas :-)
2013-08-17

  Maj-Lis VIP
Så vackert att läsa
2013-08-13

  Elin Persson
Så fint skrivet! Vackert.
2013-07-31

    ej medlem längre
Underbart!
2013-07-29

    Ivanovitj
Har du läst mycket Shakespeare?
2013-07-25

    ej medlem längre
gillas!
2013-07-25

  spellbound
Blir applåd på det! Mycket bra.
2013-07-25

  mysing
Lika härligt var gång att läsa
Dig.. :)
2013-07-25

    Anna B
Jättefint verkligen!
2013-07-25

  Angela Bohlin VIP
Mycket fin! " Men du, jag skulle vandra den för dig varje gång"
2013-07-24

  KattenKin VIP
Otroligt vackert, nästan med en touch av odödligt!
2013-07-24

    ej medlem längre
Vemodigt vacker.
2013-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V