Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvinnsmor!

Mansmor.

Kvinnsmor.

Morsgris.

Mansgris.

kvinnogris.

Tjejcharmör

Man kan,

hitta på mycket om mödrar och kvinnor!

 




Övriga genrer (Satir) av Jean-Michel Orblin
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-25 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin