Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAMVETETS RÖTTER

Rensa i tid bort

samvetets rötter

låt ej springorna bli djupa

där de gror

Hålll ständigt ytan

ren och rörlig

så de inte vet vart de bor

 

Samvetets rötter har taggar

svåra att känna

när de tränger sej in

Med hullingar och hår 

sitter de där

Låt ej deras bo

bli i själen din

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-25 13:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vishet!
2013-07-29

  Carina Bendix
Kloka ord.
2013-07-25

    ej medlem längre
gillar texten!
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP