Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sära



Fel av mig
Jag har ångrat mig:
du är inte alls speciell
Enligt mina nya beräkningar
adderat med samlade erfarenheter
är du mer av myt
än verkligt innehåll

Och hjälp, vad trodde du
när du försökte:
Att du kunde få mig att stöna
genom att höfta mot mitt lår?

Visst är det fakta:
ingen kan sära som jag på ben och läppar
på ord och sanning
men det är inte
och har aldrig varit
någon kuk som behövs
för att bota min hysteri

Det var aldrig för din skull mitt sköte låg redo som slagfält




Fri vers av Mirjam
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-05 03:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirjam
Mirjam