Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvar



Vem tror du är tröttast älskling:

jag eller tiden?

Med morgon kommer mannagryn,
javisst men
också nackens stelhet och kalla golv
utmattningen, ja redan där:

att vakna och behöva försvara sig
mot världen
och mot sig själv




Fri vers av Mirjam
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-05-04 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirjam
Mirjam