Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannelsen



mitt röda lilla
livmoderbrott:
att kasta ägg
varje månad

varför slåss min kropp
mot sig själv?




Fri vers av Mirjam
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-04-03 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirjam
Mirjam