Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya sagor



jag är din nya snövit
med blodiga lakan
och vildkatter i resväskan

jag kommer nu
och sträcker mig
genom dig
för att nå den onåbara fåfängan:
i din spegelbild

nejmen se hjärtat:
sorgen som vi åt
mellan orden
är nästan slut nu
snart kan vi återuppta letandet
efter plats att kalla hem
och vi har väntat så länge
att vi kanske tillochmed skulle kunna
förtjäna vår cirkuslycka




Fri vers av Mirjam
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-04-03 14:13



Bookmark and Share


  SvartaRegndroppar
Denna talade till mig, fint med tanken om bekräftelse genom andra och en oändlig fåfänga,

samt om jakten på lyckan.
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Mirjam
Mirjam