Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femte dikten

Om pianosonaterna
efterlängtas inga ord

Om musiken träffar
bär den med ro

Orden slaktas alltid av
ord
så mycket för reflektioner

Känner du insidan?

Där lever en evighet
av tysta pianolektioner




Fri vers av Björn.
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-03-05 03:53



Bookmark and Share


  Duarte
Den uppbrutna rytmen gör att man tappar lite av melodin, men annars så är jag fångad.
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Björn.