Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You had me at hello

Var är du som grep tag i mig en tidig novemberkväll och förändrade mitt liv föralltid? Den som fick mig att känna allt och tappa allt

You had me at hello

Du smälte min kropp med ord utan att förstå att min luft andades dig
Jag ville vara din mer än jag ville vara din
Du lärde mig allt jag tog till mig dig

Var är du?

Du jagade mig som om det gällde livet
Du levde mig endast för mig och önskade bara mig

Jag ville aldrig gå åt andra hållet när du körde av den väg du tvingat in mig på
Var är du? Jag kan inte längre se dig

You had me at hello

You lost me today




Fri vers (Fri form) av runningformylife
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-25 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

runningformylife