Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen skiner inte på mig


Vad gör det om solen skiner
Lyser på allt som är vackert

Vem rör det om fåglar sjunger
Kvittrar om frihet och hopp

Säg poängen med allt omkring mig
När något inom mig dör

Vem ser mig när jag går ensam
Vem hör mig när ingen hör




Fri vers (Fri form) av runningformylife
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-25 18:51



Bookmark and Share


    skamfilad
Denna träffar precis där den ska. wow.
2013-08-07

  träsnidaren
Igenkännande.
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

runningformylife