Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag bara kunde

Skulle andas på din hals varje natt
Om jag bara kunde

Smeka ditt rusande hjärta
Viska om känslor i dina händer

Skulle skratta med dig när du gråter
Hålla dig när du hänger löst

Om jag kunde

Vi skulle lämna verkligheten
som ändå aldrig var gjord för oss
Om vi kunde

Skulle fånga dig på livstid
Om jag bara kunde

Men du kommer alltid att vara en fågel

Och jag kan inte




Fri vers av runningformylife
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-11 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

runningformylife