Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla

Det finns en känsla som står över andra
En känsla som är större

Det går inte att förneka den
Den är självklar
Oberoende av tid och rum

Det finns en känsla som är värd att kämpa för

Alltid




Fri vers (Fri form) av runningformylife
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-25 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

runningformylife