Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÖNHET ÄR EJ ALLT

Stor och vacker

lyser kaktusblomman

Ljuvt doftande

står den med sin skönhet

någon enda timma

 

Oåtkomlig

för sina vassa taggar

ser den på sin omgivning

 

Öskar bort sin skönhet

Öskar bort

sina skyddande taggar

för att bli åtkomlig

och kunna känna

värmande närhet

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-26 11:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Finns inre skönhet också;)
2013-07-29

  Mona Nordkvist VIP
Så väldigt bra.
Så sant.
2013-07-27

  stig wikman
VACKERT
skrivet av
en
SKÖNHET.
KRAM.
2013-07-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så är det...vackert skrivet...
2013-07-27

    Dan Myrbeck
Väldigt vackert skrivet!
Tänkvärt!
2013-07-26

  M M Mannheim VIP
Dra in dina taggar, vännen, så kommer jag med min närhet!
2013-07-26

    ej medlem längre
fint skrivet!
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP