Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRTROLLAD

Å

du

grekiska

lövkoja

 

Du

förtrollar

mina

sinnen

med din

doft

i

skymningstid




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-27 21:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt bild, samt doft-, givande
2013-08-02

  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord doftar också vackert...
2013-07-31

  Lars Hedlin
Mysvackert!
2013-07-29

  Carina Bendix
Vackert.
2013-07-28

  Angel of love
Underbar känsla.
2013-07-27

  M M Mannheim VIP
Och tänk vad du förtrollar oss med dina dikter och din person.
2013-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP