Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bearbetning


Sjön ligger spegelblank

Vågorna är för stora
ändå vågar hon stå där
Kraftiga strömmar ömmar
mot en kropp som står
med ryggen rak
och, skakar
av sig all smärta
som ett hjärta kan hålla
Den tillhör inte henne, längre
Solen strålar
men tiden målar, svart
Ändå reflekterar hon allt
Saltvattnet glittrar kallt
och vittnen bevittnar
en orättvisa mot de envisa
Vågorna sjunger en vaggvisa
som bara hon hör
och dör ut i en spegelblank yta
där syns en själ


(farväl)




Fri vers av Adam "Oak" Ek
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-28 03:09



Bookmark and Share


  Nina.H
Återigen mycket fin rytm i
texten.. med intressant
innehåll! Applåder!!
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Adam
Adam "Oak" Ek