Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så elak!

Jag är så elak!

Jag är så elak, jag ska tala om hur elak jag
är.

Jag tar dom rikas leksaker, tar vuxnas leksaker.

Sänker sedan
dom i deras pooler där jag leker om natten då dom sover.

Då är dom så
omogna att dom ringer polisen istället för att leka tillsamman med
mig:(

Jag är så elak att jag smetar murbruk på dom rikas dörrar och förstör deras gräsmattor.
Helt cocobäng!

Bara för att vara elak!




Övriga genrer (Satir) av Jean-Michel Orblin
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-28 05:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här var härlig!
Lite tragikomik i undertonen möjligen..
Helt okej o vara elak, bra så länge som allt är äkta, o ärligt.
Jag tyckte det liknade mer Emil-hyss:-)
Tack!
2013-09-19

  träsnidaren
Haha, du fick mig att le under läsningen.
Härligt.
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin