Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skulle bara lära mej dansa naken

 

jag skulle bara lära mej dansa naken

men så ritade han nya meningar på mitt knätyg

som hade en betydelse 

och gav helt nya nyanser

av samma blå

 

 




Övriga genrer av sol
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-03-05 14:52



Bookmark and Share


  Smultris
Så underbart...
2006-03-12

  bq
ett annorlunda ljusblått sjen !
2006-03-08
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol