Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom kulisserna

Mänskliga
Bekräftelse
Marionetter

Lever
I det dagliga
Skådespelet

Trygga kulisser
Ramar in

Stående ovationer
Är det självklara målet

Bakom kulisserna

Lever vi

Som måste
Anstränga oss

För att synas
Lite grann


Men våran glädje
Kräver inga applåder




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-29 09:05



Bookmark and Share


    Mia Sedvall
Så sant, ärligt skrivande.. Bra:-)
2013-08-06

  anits VIP
Mycket bra skaldat.
2013-07-29

  Lars Hedlin
Jätte bra!
2013-07-29

    ej medlem längre
mycket bra..
2013-07-29

    ej medlem längre
gillas!
2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP