Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ädelstenshänder



hans ögon
är
händer



ädelstensögon

i nattens

be

undran




fingrarnas
safirer

allfärger




tatueringar av

sällsynt
art




pryder
en kvinnas hud




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 233 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-29 12:41



Bookmark and Share


  Sunlight
Vackert...
2013-07-29

  flygia
unikt och vackert
2013-07-29

  Lars Hedlin
Härligt skaldat!
2013-07-29

    ej medlem längre


Underbar poesi
2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser