Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET DU KÄNNER

 

för en annan

 

så känner jag

 

för dej

 

Den du

 

känner för

 

kanske

 

känner

 

för nån annan

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-29 13:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tänkkvärt, kärnfulla ord... bra
2013-07-30

    ej medlem längre
Dina ord känns igen..
2013-07-29

  anita VIP
Mycket tänkvärt
2013-07-29

  Mona Nordkvist VIP
Visst kan det vara så ...tråkigt.
Mycket bra beskrivet!
2013-07-29

    Dan Myrbeck
Vi får hoppas på
ömsesidiga känslor!
2013-07-29

    ej medlem längre
så sant och så bra skrivet..
2013-07-29

  M M Mannheim VIP
En mycket talande dikt. Som du och jag förstår.
2013-07-29

  Lars Hedlin
Berörs ...
2013-07-29

    ej medlem längre
tänkvärt! och bra...
2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP