Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan är så stark....just nu


Alltets sinnesro

Ikväll kom de stora stillheten.

Stillhet i trädkronorna, endast ett svagt sus.

Stillhet på sjöns vatten, endast ett svagt krus på ytan.

Stillhet bland blommorna som nu vajar så sakta.

Stillhet hos katten, som ligger och dåsar på bron.

Stillhet i min själ, stillhet i mitt liv.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-29 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP