Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

girlander



såg du



svalorna
linda girlander
av

skymningsmoln
ur dallrande hetta




såg du
älskade



dem
skruda träden med bloddroppars
djupa rubiner


vem

sörjer de


vid yttersta klippan
där turkosvågorna sköljer


sitter jag
nynnar vita anemoners

färder




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-29 23:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser