Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/?q=soap+bubbles#/art/Soap-Bubbles-42116496?_sid=3dcd2f39


Inbillning

 

 

Älskar att betrakta dig

bakom regnbågens bubblor

du blir dubbelt så vacker

dubbelt lockande

tänker på en dag

när såpbublor tar slut

kommer du se annorlunda ut

mindre attraktiv?




Fri vers av Rise Little One
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-30 15:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Undran om vad som finns bakom !
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One