Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Jag vet var kulan är

jag vet var den är

sa han

som spelade rysk roulette

och tryckte av


Är det inte det

vi inte pratar om

som det egentligen

borde pratas om

alla dessa ämnen

som inte får nämnas

vid bordet

men det är som att svära I kyrkan

och I värsta fall

blir du hängd

så du håller käften

och pratar om

färgen på¨servetterna

I timmar


kanske är det eftertänksamheten

som kommer med tystnaden

som är så hotfull?


själv håller jag käften

för att jag är så jävla trött på

meningslöst pladder



Du som sitter tyst I hörnet

har du inget att säga?

jo men Gud gav mig två öron

och bara en mun

så jag väntar

tills ni pratat färdigt

och det verkar ju dröja


Dessutom

har jag en del kvar

att göra I detta livet

och har inte riktigt bestämt mig

för om jag vill bli halshuggen

eller hängd











Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-30 06:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP