Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

komhjärta




kom

mitt hjärta ur molnvinden taget


du
vandrade
så vida


kom
hela mina klippors
sprickor
skär
rev


rör med dina fingrar
vid cellons
strängar


i nattens stjärnklara
stränder

kom


mitt hjärta

kom




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-30 13:39



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
fin
2013-07-30

    ej medlem längre
bra!
2013-07-30

  Lars Hedlin
Fint skrivet!
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser