Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ARG!

Jag är trött på smygrasism. Jag är trött på människor som lägger ut länkar på sina sidor om hur mycket bidrag invandrare får när dom kommer hit. Jag är trött på att SD tagit klivet in i oss svenskar och förgiftat våra hjärnor som vi uppenbarligen glömt att tänka med. Jag är trött på att svenskar är ett sånt lamt folk. Att i stället för att stå för sin sak och gå ut och demonstrera så gnälls det i tysthet och så föds denna smygrasism. Jag är trött på det. Fly från Sverige till ett annat land, lämna eran familj, era systrar och bröder, se människor dö, våldtas, svälta ihjäl. Gör det! Så får ni se om ni hellre hade levt i ett land i fred och frihet än att komma till ett okänt land där man inte kan språket och få lite bidrag. Jag tror dom hellre skulle kasta dessa bidrag åt helvete för att få leva i sitt land i harmoni! Kommer aldrig nånsin ställa mig i ledet bland dessa människor som skyller på "dom andra". Aldrig!




Övriga genrer av Tess74
Läst 217 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-07-31 11:40



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Du har så rätt! SD: s politiker är bara förklädda mörkermän. Och andra hänger med utan att tänka längre än näsan räcker. Egoism på hör nivå.
2013-07-31

  Stefan Albrektsson
Helrätt!! Tyvärr är världen inte bara full av egoism, utan också "vigoism" (att hålla det goda tillgängligt bara för oss själva... blir nog till at skriva en text på det temat - egoism/vigoism - längre fram ...).
2013-07-31

  Carina Bendix
Underbart och uppfriskande! Bra att du ryter till om detta viktiga i samhället. Man ska sätta sig in i invandrarnas situation. Ingen vill väl lämna sitt eget land, förlora allt man har och de man älskar, man gör det bara om man absolut måste. Och om man kommer till ett annat land med helt nytt språk och nya människor, åsikter, värderingar, religion mm så är man väldigt skör och utsatt och behöver mötas med respekt och vänlighet! Stor applåd!
2013-07-31

  petter rost
Tack Theresequeen för denna appell - tyvärr allt för nyttig och bra, den är i sanning en termometer i röven på denna vår många gånger lite väl självgoda befolkning. Så skönt att höra någon säga att vi är "de andra" om vi bara gör en rockad med subjekt och objekt. Som en av dom andra kan jag bara stämma in i ditt rop: ALDRIG!
2013-07-31

    ej medlem längre
alldeles förbaskat bra!!
2013-07-31

  Lars Hedlin
Bra att du tar upp detta ..håller med dig...kram
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74