Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är



Du är havet när det är stilla
Stormen när den har fått ro
Du är hjärtats långsamma slag
Som får mig att tro

Du är fingrar på min hud
Andetag som följer varje dans
Du är utsmetad mascara
Som landar på min ögonfrans

Du är blå ögon som ser mig
Kyssar som smakar sött
Du är längtan av närhet
Som lämnar mig lyckligt trött

Du är allt det där jag behöver
Fingrar när dom når in
Du är allt det där förbjudna
Som gör mig till din




Prosa av Tess74
Läst 124 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-02-17 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74