Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klassiker



I en svartvit film
Röda läppar mot dina

Så vill jag ha dig

Till tonerna av en klassiker
Som ekar

Vill jag kyssa dig färgblind






Fri vers av Tess74
Läst 459 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-09 23:36



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Triggar en nerv i själen
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74