Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTAN FÖRSTÅND

 

Vill sätta på avknappen

 

till hjärnan nu en stund

 

för jag får dej inte

 

ur mina tankar tankar

 

heta är dom

 

utan förstånd




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-31 18:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Toner i sorgsenhet vackert skrivet!
2013-08-01

  Mona Nordkvist VIP
Precis så...
2013-07-31

  Carina Bendix
Bra skrivet, förstår hur det känns..
2013-07-31

    Dan Myrbeck
That´s only human,
darling!
2013-07-31

  Angel of love
Sorglig ton, men fin.
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP