Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger upp eller så är det jag inte gör!

Jag ger upp!
eller så är det
jag inte gör!

Nu är det nog!
eller så är det
början på nytt!

Jag är trött!
eller så har jag fått
kraft på nytt!

Jag förklarar inte mer!
Nu är det upp till dig
att anstränga dig
lite mer!




Fri vers (Fri form) av Minbari
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-01 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minbari