Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och din otillräcklighet

Du ljuger dig blå och bedrar.
Gömmer dig bakom din tro.
Du skapade dig en Gud
för att fria dig från all ansvar.

Plötsligt är du ren och fri.
Vilken makalös idé.
Åt andra kan du nu kasta skit
du har ju Jesus som ditt alibi.

Sen när vinden vänder.
Har du Jesus som napp
och Gud som snuttefilt.
Tror att de då tröst till dig sänder.

Upprepar ditt mantra i oändlighet.
Men vi vet båda att det finns ingen Gud.
Det finns bara du och din otillräcklighet!




Bunden vers (Rim) av Minbari
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-30 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minbari