Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Media-dikt

Ibland, för att ta en paus från stressen
Går vi till kiosken och köper Expressen
Rubriken handlar om ett mord i Bordeaux
Det lägger vi gärna en tia på
"Vattnet förgiftat på Gottsundabadet"
Lyder rubriken på Aftonbladet
Det fångar intresset hos kunden direkt
"Foppa har fått näsbenet knäckt"
Shit! Igen? Det måste jag läsa!
Tänk om det hade varit min näsa?
Varför lockar dessa rubriker?
"Ritualmord bland extrema katoliker"
Ond, bråd död. Det är det vi vill ha
Livet blir tråkigt om allting är bra
Bara man själv inte drabbats av nåt
Läser man gärna om dygnet som gått
Media erbjuder ett smörgåsbord
Av våld, krig, terrorism och mord




Bunden vers av Ludvig Nyberg
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-01 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nyberg