Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns som sång på Youtube: https://youtube.com/shorts/5sNaGIdY6P4?feature=share


Sluta döda varandra

Förr i tiden räckte det med cigg för att va cool
Nu så får man status om man håller en pistol
Pojkar dödar pojkar, "Det var mitt och inte hans!"
Var fan gick det fel nånstans?




Bunden vers (Rim) av Ludvig Nyberg
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-22 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nyberg