Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns inläst på Youtube också: https://youtube.com/shorts/2MOZKnXD1I8


Dikt om att tortera brottslingar

Den hemskaste brottsling sitter nu bunden
Som jag har drömt om just den här stunden
Alla tänkbara verktyg ligger vackert på rad
Jag ska kapa hans fingrar med en sågs vassa blad
Potatisskalaren ska skalpera
Spriten och braständaren ska flambera
Med en syl ska jag sticka ut hans öga
Att han skriker och ber kommer hjälpa blott föga
Jag sätter en kniv mot den kämpande handen
Och plötsligt rinner allt hat ut I sanden
Kom igen, gör det! Skär eller stick!
Han skriker nånting och jag möter hans blick
Ingen har gråtit så mycket förut
Men vad gör väl det, mitt hat måste ut!
Men det är som att fingrarna inte vill lyda
Vad i helvetes jävlar ska detta betyda?
Jag tittar på stället dör kniven ska in
Men jag kan inte få den att bryta han skinn
Vad hände med blodlusten, vad hände med ivern?
Varför är jag så yr, varför släpper jag kniven?
Varför lägger jag mig på golvet och spyr?
Han är ju en brottsling och förtjänar tortyr
Jag kravlar så långt bort jag kan ifrån scenen
In i ett hörn och kramar om benen
Varför är det lättare att fantisera
Vid det här laget borde jag börja flambera




Bunden vers (Rim) av Ludvig Nyberg
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-20 10:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Flambera?
Är det ett nödrim?
2023-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nyberg