Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns som sång på Youtube också: https://youtu.be/mInYikW7Nzc


Sluta med nätmobbning!

Det som sägs online är bara artificiellt
Skriver jag nånting till dig som inte är så snällt
Bli då inte ledsen, sluta upp med gråtandet
Ord är inte riktiga på internet

Jo, det är de faktiskt, du din jävla superpung
Kränkningar tar hårt, i synnerhet när man är ung
Ingen gillar mobbing när det sker på skolgården
Ord har samma kraft i kommentarsfälten




Bunden vers (Rim) av Ludvig Nyberg
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-16 15:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Självklarheter, Ludde.
2023-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nyberg