Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅNLJUS (haiku)

Månen lyser kallt

bleker sjöns svarta yta

hindrar nattlig ro




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-02 17:39



Bookmark and Share


  Tess74
Otroligt bra text som lämnar många tankar hos mig
2013-08-02

  Lars Hedlin
berörs
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP