Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (råkallt)

 

solskenslängtan känns

som om våren voro här

augustiösregn

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-02 08:15



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj så kan det gå
håll ut ändå tills
det kommer en
solig dag
eller två...

2013-08-02

  Lars Hedlin
:) Fint!
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra