Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjut mig

nedslagen
vart och ett
som vita elektriska impulser

från hälarna
upp genom kroppen

exploderar de hjärnbalken

POW!

och efterskalven

...woowoowoow...

Som reminiscenser av något
jag
för länge sedan
glömt

bah!
stor sak

men orden då?
som multipliceras

aldrig
aldrig
aldrig

böna om det som bör ges

ryggslut
bokslut

se mig i ögonen
och skjut mig
med din kärlek

eller
far
åt
helvete




Fri vers (Fri form) av Patrik Evereus
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-02 12:28



Bookmark and Share


  Gerd Vading
Dikten andas besvikelse och ilska. Slutklämmen är härlig.
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Evereus
Patrik Evereus