Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukost på sängen

En hand här
en där

en handfull
kött

kött, kött, kött

så många vinklar
och vrår

jag vill inte älska
inte knulla

jag vill stötta upp ett hål
i din himmel

utplåna

Ligg du kvar sen
så fixar jag frukost




Fri vers (Fri form) av Patrik Evereus
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-16 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Evereus
Patrik Evereus