Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dryga saker.


Gnäll-dikt

Jag hatar när ingenting går som det ska
En skitdålig dag som från början var bra
När folk inte svarar när man säger hej
När man handlar och möts av ett "medges ej"
När regntunga moln står på lurpass i skyn
När folk skriver "mys" med typ tvåhundra y:n
När pissprogram står på kö i teven
När riskornen fastnar på träsleven
Att kolla tentaresultat och mötas av U
Ta ny bild till legget och se ut som en gnu
När högstadiekillar försöker va coola
När tjejer är för lata för att gå ut och sola
Och smörjer ned sig med Brun-utan-sol
Jag hatar när dynan är hård på en stol
Höga priser för teve och el
När poeter uttalar orden fel
Jag hatar det mesta som andra hatar
Jag hatar i synnerhet filmen "Avatar"




Bunden vers av Ludvig Nyberg
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-02 12:44



Bookmark and Share


  Mona J.
Härlig! Visst kan det va så här ibland :)
2013-12-29

    ej medlem längre
Alltså... den här får mig att skratta högt! Härligt bitter och energigivande!
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nyberg