Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUR SKA JAG KUNNA

 

Hur ska jag kunna förmå dej förstå

att vi har något gemensamt ändå

Skulle det annars känns så här i min krop

jag vill inte mista mitt hopp

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-02 13:15



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Så bra beskrivet.
Jag tänker samma sak.
2013-08-03

  Carina Bendix
Väldigt fint skrivet.
2013-08-02

    ej medlem längre
Ja du, här står ju alla på rad med goda råd,
samma ansikten som över allt.

Dr. Pillerman vill dock ordinera,
minst en veckas kärlekslek dag som natt..
Sedan en sval dusch för uppvaknandet!

Prognosen är god, mycket god!
Dr. Pillerman vet, har sett det förr,
applåder givetvis!
2013-08-02

    Dan Myrbeck
Bra 28-ordare!
2013-08-02

    ej medlem längre
vemodigt och fint skrivet..
2013-08-02

  M M Mannheim VIP
Härligt dikt Maj-Lis! Ser av andra manliga kommentatorer att de tror sig vara just de som du menar.......när det.....ler......är jag!
2013-08-02

  stig wikman
Hm .
Vackert .
Men vem kan
du mena .
Hm ?
2013-08-02

  Angel of love
Berätta dina känslor..
Ibland är det värt alla risker
2013-08-02

  Lars Hedlin
Kanske någon förstår endå!
2013-08-02

  Quasimodo
Bra för den känslan och att våga lita på den!
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP