Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto...min lilla fontän


VID MIN FONTÄN

Jag gör min resa uti världen 

när jag vandrar runt min fontän

Jag doppar tårna i vattnet och låtsas

Fontana de Trevi

Det forsar i mitt lilla fall

och porlar i min lilla lilla bäck

I fallet nedför stenarna

där tänker jag Niagara

Stenarna i vattnet 

 de talar sitt tydliga språk

Rundade utav istider

då talar man inta om epok

Blommor i olika färger

Soluppgångens och solnedgångens

Blått i alla nyanser

himmel och hav på en gång

Vinden som susar

och ger doft av min jasmin

Ärlan som vippar på stjärten

och säjer visst är jag fin

Ekens djupa grönsjka

för mej till den stora skog

och bredvid äppelträdet

Jag är i Edens lustgård 

och då är det nog

Så resan uti världen

är för mej inter dyr

den har jag skapat själv

om än i miniatyr

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-02 17:31



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Jag följer med på din fina resa.
Härlig text.
2013-08-03

  stig wikman
KONSNÄRLIGT.
Orden rinner som
en fontän ur
munnen på dej .
Och skapar
himmelska flöden.
LOVE THAT.
2013-08-02

  M M Mannheim VIP
Mycket vackert man liksom är med dig vid din fontän. Skickligt att få fram denna fantasi bara av att skåda några stenar och lite vatten.
2013-08-02

  Carina Bendix
Åh, vad fint skrivet! Och vilken underbar fontän!
2013-08-02

    ej medlem längre
mycket inspirerande..
och vacker!!
2013-08-02

  Lars Hedlin
Så fint skrivet och vackra drömmar ;)
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP