Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRSYNT

 

Det gnekar

försynt 

i min hjärtedörr

 

Är det du

min älskade

 

Är du rädd

att du inte längre

är min

 

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-03 11:16



Bookmark and Share


  stig wikman
Ja , Ja .
Din hjärtedörr
vågar jag nog
knappast
inträda uti .
VACKERT
POEM.
2013-08-03

  ResenärGenomLivet VIP
Åh...en vacker liten text...
2013-08-03

    ej medlem längre
själva livet alltså..
inte omständigheterna
2013-08-03

  Lars Hedlin
Frågan om....
2013-08-03

    ej medlem längre
just så..
vad livet erbjuder
får man accptera..
2013-08-03

  M M Mannheim VIP
Ja, man undrar ibland....LER....Mycket fin dikt i sin korthet. Blir alltid glad för dina dikter även om de är sorgliga ibland.
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP