Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack

Tack vare dig har jag blivit så här.
Har förvandlats till ett vandrande lik utan liv, glädje och kärlek i blicken.
Utan den otroliga livslusten som brukade forsa som en vacker vattenfall genom min kropp och som jag mådde så bra av.
Jag saknar den känslan.
Nu är min blick tom, trött och ointresserad.
Genom mina ögon är omvärlden klädd i dunkla slöjor vävda i tristess, mörker och död.
Du tog ifrån mig mitt liv utan att döda mig.
Tack för det.




Övriga genrer av EmmaK
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-03 11:50



Bookmark and Share


    Tollwut
Dyster läsning men fint formulerat.
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

EmmaK
EmmaK